Casaments Mediterranis... Gastronomia, Sol, Vinyes i Mar

T' imagines un Casament a la Toscana?  T'oferim la possibilitat de fer-ho en una Villa senyorial envoltada d'arbres centenaris, jardins romàntics, amb vistes a les Vinyes, al Mar Mediterrani,  ... i amb una gastronomía basada amb productes de proximitat i primera qualitat. Això és Alella, Això és Can Cabús.

 

Les nostres propostes

FOOD MARKET MEDITERRANI i FOOD MARKET CHIC

us ofereixen

LA FINCA EN EXCLUSIVA PEL VOSTRE CASAMENT

 

Si el temps ho permet podem oferir-vos un CASAMENT A L'AIRE LLIURE sota els estels davant de la masia amb el marc del seu propi entorn natural i autèntic.

La nostra CARPA amb la màgia de cents de llums que us il.luminen.

Tambè disposem d'un gran Saló Interior amb capacitat per 180 persones .

Can Cabús a més del servei de restaurant-banquet segons el menú escollit; us inclou el servei de Wedding Planer Aquesta persona us ajudarà a l'organització de tot el referent a la planificació, diseny i coordinació del vostre enllaç a Can Cabús. 

Tot i que tenim l'experiència d'organitzar molts casaments, cada parella és diferent i cada casament te un segell especial. Per aquest motiu la nostra wedding planner us oferirà un gran ventall d'opcions per fer vostre casament somniat i personalitzat.

Truca'ns i us ensenyarem les nostres instal.lacions.

935407773

o escriu bodas@cancabus.es

 

 

  • Food Market Mediterraneo

    Si buscais una boda Wow ! Con una puesta en escena mágica. Un aperitivo decorado con paraditas temáticas, el Banquete y Baile con barra libre, vuestra boda es la Food Market Mediterraneo. Una boda con todos los ingredientes, decoraciones especiales y todo incluido. Finca en exclusiva para el evento.

  • Food Market Chic Tu Boda Coctail

    Si os quereis salir de lo convencional con una boda-fiesta que sea un gran aperitivo decorado con paraditas temáticas; y tambien todo incluido; os ofrecemos el Food Market Chic.

Casaments Màgics

Cerimònies Civils

Cerimònia Civil

En Can Cabús podemos crear vuestra ceremonia soñada. Crear un momento único donde entre "abrazos y emociones" dos familias se unen en una.

Os organizamos todos lo que necesiteis para éste precioso momento.

Podemos hacer una ceremonia a vuestro estilo, personal, emotiva, cálida,...donde participen las personas que querais.

 Con una preciosa decoración.